Najava konferencije “Hrvatska-mjesto za inovacije i pametne investicije” u emisiji “Dobro jutro Hrvatska”

Ususret konferenciji pod nazivom “Hrvatska – mjesto za inovacije i pametne investicije”- međunarodnoj B2B konferenciji koja će se održati 30. listopada u Zagrebu, u organizaciji Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta i u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, imali smo priliku gostovati u emisiji “Dobro jutro Hrvatska” i najaviti nadolazeću konferenciju.

Hrvatske tvrtke imat će priliku predstaviti svoje inovativne projekte i ideje te ih prezentirati potencijalnim investitorima, ali i doznati kako su eminentni međunarodni stručnjaci uspjeli zahvaljujući inovacijama.

O konferenciji su u emisiji “Dobro jutro, Hrvatska” 25. listopada govorili državni tajnik Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta Mario Antonić, ujedno i predsjednik Inovacijskog vijeća za industriju Republike Hrvatske te Davorin Štetner, predsjednik Hrvatske mreže poslovnih anđela.

 

 

 

 

 

Dok su na sam dan održavanja konferencije, 30. listopada u emsiji “Dobro jutro, Hrvatska” govorili ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat, generalna direktorica ISERD-a – Izrael-EU Direkcija za istraživanje i razvoj pri Izraelskoj agenciji za inovacije Nili Shalev te stručnjakinja za razvoj tehnologija Lisa Åbom.

POVEZNICA Emisija “Dobro jutro Hrvatska” 30. listopada 2019.