Najava Konferencije: Hrvatska-mjesto za inovacije i pametne investicije

Gdje i kada?

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta s ponosom najavljuje održavanje međunarodne Konferencije na visokoj razini u Zagrebu, 30. listopada 2019. u Hotelu Westin, Izidora Kršnjavog 1.

 

Zašto sudjelovati?

Konferencija će povezati inovativne tvrtke iz Republike Hrvatske koje su zainteresirane za pronalazak investitora ili partnera s ciljem razvoja njihovih inovativnih projekata, proizvoda i usluga s investitorima koji traže prilike za ulaganja u Republici Hrvatskoj.

Potencijalni investitori koji će prisustvovati Konferenciji imat će priliku investirati u najperspektivnije inovativne hrvatske projekte iz različitih područja interesa, kao što su energija i održivi okoliš, sigurnost, promet i mobilnost, hrana i bioekonomija, zdravlje i kvaliteta života i druga područja.

Tvrtke iz Republike Hrvatske imat će priliku predstaviti svoje inovativne projekte prezentirajući ih direktno potencijalnim investitorima ili sudjelovanjem na B2B sastancima.

Konferencija će također ugostiti eminentne međunarodne stručnjakeu području inovacija i poduzetništva kao ključne govornike na Konferenciji.

Tko bi trebao sudjelovati? 

  • Investitori  (privatni investitori, investicijski fondovi, fondovi rizičnog kapitala, peer-to-peer investitori, poslovni anđeli, banke i dr.)
  • Inovativne tvrtke iz Republike Hrvatske
  • Tvrtke koje posluju u Republici Hrvatskoj i inozemne tvrtke koje su u potrazi za novim oblicima poslovne suradnje.

Molimo rezervirajte datum u Vašem kalendaru.

Više informacija dostupno je na web stranici https://b2bconference.cronis.eu