Najava Konferencije: Nacionalni inovacijski sustav – rješenja za globalne izazove

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja najavljuje međunarodnu konferenciju pod nazivom “Nacionalni inovacijski sustav – rješenja za globalne izazove” koja će se održati 28. rujna 2020. godine u Esplanade Zagreb Hotelu s početkom u 9.30 sati i online.

Konferencija se održava u okviru “Strateškog projekta za podršku uspostavi Inovacijske mreže za industriju i tematskih inovacijskih platformi” kojeg provodi Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja u partnerstvu s Hrvatskom gospodarskom komorom, a sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Konferencijom se želi promovirati važnost suradnje poslovnog sektora, znanstveno-istraživačke zajednice i tijela javne vlasti te istaknuti važnost rada na dugoročno održivom nacionalnom inovacijskom sustavu kako bismo zajedničkim snagama i partnerskim projektima mogli dati učinkovit i djelotvoran odgovor na globalne izazove, unaprijediti konkurentnost gospodarstva te osigurati društveni napredak i bolju budućnost.

 

Više detalja o samoj konferenciji i kako sudjelovati saznajte na web stranici konferencije OVDJE.